Elektromos halászgép
Ár: 400 Euro
electrofishing suppliers electrofishing instructions electrofishing for catfishes electrofishing for trouts and salmons with SUM 1200V electrofishing with backpack electrofisher electrofishing equipment electrofishing device electrofishing equipment

Professzionális eszköz a halak elektromos árammal való kifogására - 400 Euro
Lengyel, halászfelszerelést gyártó cég
+0048 515-395-234
(Telefonszám angol nyelven beszélő ügyfelek számára)

Elektromos halászgép

Professzionális eszköz a halak elektromos árammal való kifogására
Az egyszerűen használható, vízhatlan Electrofisher SUM 1200V az egyik legfejlettebb, elektromos árammal történő halászathoz szánt eszköze. A SUM nagy működési hatékonyságot és kedvező árat ötvöz. A készülék teljes mértékben biztonságos és emellett könnyű is (súly 2 kg). Elektromos áramütés elleni biztonsági rendszert tartalmaz. Lehetővé teszi az árammal való halászatot minden édesvízi vízgyűjtőben, pl. folyóban, patakban vagy tóban. A SUM 1200V elektromos halászgép pdc impulzusokat generál. Az eszközt Lengyelországban gyártják.

A termék jellemzői
A készülék a piacon kapható többi termékhez képest számos további funkcióval rendelkezik. A készülék kimeneti feszültsége 1200V. Ez 30%-al nagyobb feszültséget jelent, mint a konkurens megoldások esetében. A készülék teljesítménye a többi készülékhez képest dupla akkora. A SUM halászgép jól szigetelt és vízálló. Nem rendelkezik külső hűtőbordával - nem kell tartani rövidzárlattól vagy a készülék károsodásától. A konkurens készülékek azonnal károsodnak, amint az akkumulátor a hűtőbordához ér. Nem szükséges aktivációs kód birtoklása. A SUM halászgép az akkumulátorral való csatlakoztatás után azonnal kész az elektromos árammal történő halfogásra. Az általunk gyártott készülék nagyon egyszerűen használható. A két tekerőgombbal gyorsan beállítható a kimeneti teljesítmény, valamint a frekvencia. Ezen paraméterek halászat közben is beállíthatók. Ez jelentősen növeli a halfogás hatékonyságát. A SUM elektromos halászgép nem rendelkezik automatikus teljesítménycsökkentő móddal. A többéves tapasztalat, valamint a halászokkal folytatott konzultáció mind azt igazolja, hogy az automatikus teljesítménycsökkentő funkció egyáltalán nem praktikus és csak gondot okoz a halak árammal történő kifogásakor. A SUM halászgép beépített szervizmóddal rendelkezik, ami lehetővé teszi a halak árammal való kifogásának folyamatos ellenőrzését. A halász által hibásan végrehajtott lépések azonnal megjelenítésre kerülnek az LCD kijelzőn, ami lehetővé teszi a hibák kijavítását halászat közben. Ez növeli a hatékonyságot.


A SUM 1200V elektromos halászgép ára 400 Euro (ingyenes szállítás + csomag követése interneten keresztül + PayPal biztosítás).

A kínált készlet tartalma:
1. Az EU-ban gyártott elektromos halászgép (könnyen használható, vízálló)
2. Csatlakozó vezetékek
3. Használati útmutató és DVD film
4. Működési garancia - 1 év. A garancia 5 évre meghosszabbítható)

Az elektromos halászgép műszaki adatai:
- 50V - 1200V kimeneti feszültség
- 124 A névleges impulzusáram
- 15 kW maximális kimeneti teljesítmény
- 800 A rövidzárlati áram
- 1A-50A akkumulátorról felvett áram
- 5 ohmnál nagyobb ellenállás-intervallum, mellyel a halászgép működik
- víz vezetőképessége 10 uS/cm-2000 uS/cm
- a halászgép teljesítményének fokozatmentes állítása halászat közben potenciométerrel 0-100%-ig
- a halászgép frekvenciájának fokozatmentes állítása halászat közben 2 és 100 Hz között
- a kifogni kívánt hal méretének fokozatmentes beállítása, a legkisebb kifogható 4 cm-es, minél nagyobb a hal, annál könnyebb kifogni
- a halászat sikerességének automatikus felismerése
- harcsa mód (állandó működés 2 Hz-en)
- az elektromos halászgép automatikus kikapcsolása vízbeesés esetén
- az elektromos halászgép kimeneti feszültségét stabilizáló egység
- a halászgép fő kapacitásának feltöltése után az akkumulátor energiájának tartalékolásáért felelős egység
- lágyindító (ún. Soft-start)
- a halászgép munkavégzési állapotának kijelzése (LCD kijelző)
- akkumulátor töltöttségének/lemerültségének kijelzése
- a magasfeszültségű alkatrészek és a vezérlő egység 7kV szintű galvanizált szigetelése
- ki- és bekapcsolható LCD háttérvilágítás
- rövidzárlat elleni védelem munkavégzés közben (a halászgép 3 féle zárlatot érzékel: fémes, szikrás, zárlati bekapcsolás) - a zárlat felismerési ideje kevesebb mint 5 us
- halászgép zárlati bekapcsolását megakadályozó védelem
- halászó személy megrázásat megakadályozó védelem - munkavédelmi csatlakozó (detekció kevesebb mint 2ms alatt)
- halászgép túlhevülése elleni védelem (a megengedett munkahőmérséklet 90C)
- 1200 V feletti túlfeszültség elleni védelem
- az akkumulátor + és - pólusainak felcserélése elleni védelem
- 12V-os akkumulátor helyett rossz, 24V-os akkumulátor csatlakoztatása elleni védelem
- az akkumulátor plusz pólusának és a földelésnek a rövidre zárása elleni védelem
- az akkumulátorbilincs és a magasfeszültségű csatlakozó rövidre zárása elleni védelem
- szikravédelem
- tápkábelek szikravédelme
- a halászgép kikapcsolása után kimeneti feszültség fellépését megakadályozó védelem (a fő kapacitás lemerítése a kikapcsolást követően)
- túlterhelés elleni védelem
- kapcsolgatás elleni védelem
- akkumulátor szulfátosodásának érzékelése
- merítőháló vízből való kivételének érzékelése (azt követően, hogy a háló kivételre kerül a vízből, a halászgép 5 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol - akkumulátor kímélés és nagyobb biztonság)
- beépített SZERVIZ mód
- szerviz módban lehetséges a számítógéppel való csatlakoztatás és az összes szerviz paraméter leolvasása, pl. az akkumulátor áramerősség, akkumulátor feszültség, kimeneti feszültség, hőmérséklet, munkaciklus és sok egyéb (USART TTL,4800,8 bit, 2 stop, crc nélkül)
- a halászgép nincs kódolva, így nem kell az akkumulátor csatlakoztatásakor jelszót megadni

Az elektromos halászgép Lengyelországban kerül legyártásra és innen kerül kiküldésre.

A készlet merítőhálót nem tartalmaz. Ez bármelyik boltban megvásárolható. A merítőháló ára nagyobb a szállítás költségétől. A készülék akkumulátort sem tartalmaz. Az elektromos halászgép tápegységeként egy hagyományos 12 voltos autós akkumulátor is használható.
További kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.
Az elektromos halászgép használati útmutatója ENG

Bemutató videók

Hatékony és kompakt, 200cm2 felületű alumínium hűtőborda.


Az elektromos halászgép hőkamerával került bevizsgálásra.


Professzionális gép toroid transzformátor tekercseléséhez.

Elektromos halászgép házának tömítése.

Az elektromos halászgép eltolt súlypontja javítja az úszást.

Sárgarézből készült tartós kimeneti csatlakozók.

Mi az az electrofishing (elektromos árammal történő halászat) ?
Az elektromos árammal történő halászatot kutatók használják ahhoz, hogy megfigyeljék az adott tenyészetben élő halpopulációk méretét. Halászatkor a vízben az elektromos áram segítségével impulzusáram kerül létrehozásra, mely átmenetileg hipnotizálja a halakat. A halászgép megfelelően beállított elektromos paraméterei nem tesznek kárt a halakban és nem ölik meg őket. A hipnotizált halak kiúsznak a víz felszínére és ezáltal kivehetők a vízből.
Hogyan hipnotizálódnak a halak ?
Ha a hal olyan területre úszik, ahol az elektromos mező kicsi erősségű, lehetséges, hogy egyáltalán nem fog rá reagálni. Az elektromos halászgép megfelelően kiválasztott elektromos paraméterei a halakat reakcióra késztetik és átmenetileg hipnotizálódnak. Amikor az elektromos mező erőssége megfelelő és lehetővé teszi az energiaáramlást a halak idegsejtjein keresztül, a halak izmai önkéntelenül összehúzódnak. Az izomgörcsök az izmok aktivitásának növekedését eredményezik, valamint laktát felhalmozódást okoznak a hal vérkeringésében. Ez a folyamat nagyon hasonlít ahhoz, mely egy sokat edző futó vagy úszó izmaiban zajlik le. A futó vagy úszó izmai az edzés eredményeképp begörcsölhetnek, ami ellehetetleníti a hatékony mozgást. Amikor a hal megfelelően beállított elektromos mezőbe kerül, kiúszik a felszínre és könnyen kifoghatóvá válik. A kábulat/hipnózis általában 5-10 másodpercig tart. Teljes mértékben visszafordítható. Amikor a hal kikerül a vízben uralkodó elektromos mezőből, azonnal visszanyeri mozgásképességét. A vízből való kifogás után a halat magas oxigéntartalmú vízbe kell helyezni. Ki kell egyenlíteni a hal oxigénhiányát. A futó vagy úszó személyhez hasonlóan a vérben keringő laktátok és az izomgörcsök pihenés után teljesen eltűnnek. Az elektromos halászgép kizárólag édesvízben működik.
Vedd meg most
A vásárlási tranzakciót a PayPal kezeli.
A vásárlók védelme - PayPal

Ha az online megvásárolt termék nem jutott el hozzád, vagy jelentősen eltér a leírástól, a vásárlókat védő program keretein belül visszatéríthetjük a teljes összeget a szállítási költséggel együtt. A vásárlók védelme a bizonyos feltételeket teljesítő, Ebay-en vagy egyéb portálon keresztül megvásárolt és PayPal-al fizetett termékekre vonatkozik. A védelem a PayPalon végrehajtott fizetésekre is vonatkozik.

Részleteket az alábbi honlapon talál:
http://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/paypal-safety-and-security

Szállítás

A szállítást a UPS bonyolítja le - ajánlott és rendszerben rögzített küldemények. Megrendeléskor kérjük, adja meg a mobiltelefon számát az UPS futárához. Az elektromos halászgépet a fizetés elkönyvelésétől számított 2 munkanapon belül küldjük ki. A küldést követően a vevő megkapja a nyomkövető kódot. Ezzel a számmal a weblapon ellenőrizhető, hogy adott pillanatban hol tartózkodik a csomag (ún. Nyomkövetés).


Az elektromos halászgépet eddig ezekre a helyekre küldtük ki: Németország, Spanyolország, Nagy-Britannia, Belgium, Hollandia, Norvégia, Svédország, Olaszország, Egyesült Államok, Szingapúr, Kazahsztán, Kína, Irán, Ausztrália, Bulgária, Törökország, Görögország.


Extended Warranty

Garantálható


Elérhetőség

Headquarters
Electro Fisher Company Co.Ltd.
15 Bialostoczek St
Bialystok, BIA 15869
POLAND
Iroda: (telefon) +48 515-395-234

Click to Chat by WhatsApp


Letöltés

Az elektromos halászgép belsejének képe - 1
Az elektromos halászgép belsejének képe - 2
Az elektromos halászgép belsejének képe - 3


SAMUS 725, SAMUS 1000